Přijeďte do Turnova na RVVZ 2006

Ondra
Asociace
Po dvou letech se v Libereckém kraji pořádá opět Regionální velká výměna zkušeností (RVVZ). Stane se tak již po třetí a jejím organizátorem je opět Rada dětí a mládeže Libereckého kraje (RADAMLK), která si v tomto roce ke spolupráci přizvala nové a malé turnovské sdružení POVYK a Libereckou krajskou radu Asociace TOM. Hlavou nejpomazanější je v případě RVVZ Turnov 2006 totiž turnovský šéf tomíků - Zbyněk Báča.


RVVZ slibuje již nyní velice zajímavý program na celý víkend. Prostor dostanou jak tradiční dílny o oddílovém programu, táborových hrách, hlavolamech, psychologii, první pomoci, tak i návody jak uspořádat expedici, co to je grafologie, jak používat GPS pro turistiku i pro zábavu, základy programování www... . fundraising a public relation, výchova k udržitelnému rozvoji a další. Program se ale bude až do září vyvíjet podle nových příslibů účasti dalších oslovených lektorů, kteří by měli být dle tradice minulých libereckých RVVZ převážně z našeho kraje.


Veškeré informace najdete na webové stránce RVVZ, kterou připravil turnovský tomík Bín. Na této stránce je rovněž elektronická přihláška. To je letošní novinka - sice máte stále možnost se přihlásit i \papírovou\ přihláškou, ale organizátoři, a doufáme, že i účastníci, dávají přednost přihlašování elektronickému.


A nakonec je třeba podotknout, že díky finanční podpoře Libereckého kraje a MŠMT se podařilo stanovit velice zajímavou výši účastnického poplatku. Ten se liší podle toho, jak rychle a dostatečně předem se přihlásíte a ten nejnyžší je 130 kaček - uznejte, prostě za hubičku. Příjemné pro tomíky z oddílů v Libereckém kraji bude jistě i zjištění, že díky členství LKRA v Radě dětí a mládeže LK mají slevu.
K účasti ale zveme všechny tomíky z celého Česka - v Turnově najdete nejen krásné město, okolní přírodu, ale i příjemné a přátelské lidi!

Další podrobnosti najdete na http://rvvz.radamlk.cz/, na přiloženém letáku, nebo si je vyžádejte e-mailem u Zbyňka.


Těšíme se s vámi naviděnou v říjnovém Turnově!