Soutěž Jednadvacítka se blíží

denisa
Asociace

Vážení vedoucí, ústředí Asociace TOM vyhlašuje již čtvrtý ročník soutěže pro oddíly Jednadvacítka!

Soutěže se mohou zúčastnit jak oddíly malé (do 25 členů), tak oddíly velké (nad 25 členů). Soutěž probíhá ve dvou fázích - jednou z nich je zmapování celoroční činnosti (r.2011-2012) právě prostřednictvím níže připojeného soutěžního  formuláře, druhá část je zaměřena na praktické dovednosti zástupců vybraných oddílů na podzimním setkání ve Sloupu či Polaně.

V případě, že se rozmyslíte a do soutěže se budete chtít zapojit, zapište si prosím do svých oddílových kalendářů následující data:

  • do 15.září 2012 prosím pošlete na ústředí avizo, že se chcete se svým oddílem této soutěže zúčastnit ( eliskaec@a-tom.cz)
  • do 25.září 2012 prosíme o zaslání vyplněných formulářů - prosíme o řádné vyplnění se všemi náležitostmi a podpisy. Je nám jedno, zda zvolíte mailovou či konzervativní poštu. Nezbytné přílohy, které porotci potřebují při hodnocení vašeho oddílu, zašlete prosím na ústředí v balíčku, nejlépe doporučeném (oddílové časopisy, které nejde skenovat...)
  • 19.-21.10.2012 (Sloup, Polana)-víkendové hodnocení oddílů - v tomto termínu proběhne závěrečné soustředění pěti nejlepších oddílů z každé kategorie. Každý postupující oddíl bude zastupovat pět soutěžících plus vedoucí nebo instruktor. Tento počet je nutné dodržet. Malé oddíly soupeří na Polaně, velké pak ve Sloupu.

 

Začátkem září k Vám vypravíme ještě hromadnou poštou mail s podrobnějšími informacemi.

Zuzana Antošová