Hry dělají radost po celé zemi

denisa
Asociace

Objemné škatule s nejrůznějšími hrami, které v těchto dnech  doputovaly (a mnohé ještě doputují) k našim oddílům, dělají radost tomíkům a jejich příznivcům po celé republice.

Pilotní várka tzv.metodických sad vyrobených v rámci projektu Operační program vzdělávání pro konkurenceschopnost  - Činy mluví aneb Cesta k odpovědnosti - potěšila například děti v klubovně českolipského oddílu Chippewa.

Těm, kteří se do testovací série nepřihásili, lze nadějně vzkázat - nezoufejte, příští rok na podzim bude k mání další série identických her.

(ústř)

Fotografie: 

Komentáře

Ty hry se povedly úplně všechny! Právě jsem si říkal, jak to mám proboha hodnotit, protože mám dojem, že celý ten nápad - zabalit to do jednoho a poslat - je nadčasový. Ještě jsme nebyli schopní to půjčit dětem, protože se od toho vedoucí nemohou odtrhnout :-). Asi to bude dobrý dárek na besídku pod stromeček ;-).

Jsou úplně super - na Mikulášské výpravě frčel Ťukes, (pálky a překážky) jen bych chtěl reklamovat dodanou sadu, byl jsem zásadně poslední a nemohl jsem se trefit :-)
Moc děkuji za tento počin
Standa Prais TOM Sirius