Dobročinná topinka 2015

denisa
Asociace
Již třetím rokem českolipští tomíci z CHIPPEWY a DAKOTů vytrhli svá táborová kamna ze zimního spánku, vymetli komínové roury od sazí, zatopili a celou sobotu smažili oblíbené a hlavně dobročinné topinky.
Akci si po dvou letech spolupráce vzala za svou i ředitelka hradu Lipý v České Lípě, paní Jiřina Kučerová, která nás již automaticky řadí mezi stánkaře na adventním trhu v areálu "svého" hradu a které za to upřímně děkujeme.
Naše topinky lidi zahřejí na několik způsobů. Jednak samozřejmě tím, že jsou čerstvě usmažené, potom i tím, že jsou namazané silnou vrstvou česneku. No, a nakonec nejvíce tím, že dobrovolný příspěvek za topinku vložený do pokladničky pomůže dobré věci.
 
Letos jsme výtěžek darovali rodině Péti Živce, který je tělesně postižený a potřebuje finančně velmi náročnou přestavbu koupelny.
 
My jsme za ten jeden den "usmažili" více než 10 000 Kč, za což všem děkujeme.
 
Poděkování zaslouží též ředitel Jizerských pekáren spol. s r.o. pan Roman Kozák, který tuto akci dlouhodobě podporuje. Děkujeme.
 
Zdeněk Šmída
 

http://ceskolipsky.denik.cz/zpravy_region/dobrocinna-topinka-bude-uz-potreti-pomahat-letos-nemocnemu-petrovi-20151211.html

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu