V Dědově se školili vedoucí

denisa
Asociace, Vzdělávání – proběhlo

O víkendu 16.-18.září jsme v Dědově přivítali vedoucí, kteří se chtěli něco naučit o lanech a různých technikách. Počasí vypadlo všelijak, ale naši vedoucí jsou odolní a trocha deště je nemohla rozhodit.
Celý víkend se učili vázat lana, dodržovat bezpečnost, jistit, slaňovat, stavět lanové překážky, dodržovat bezpečnost, jistit, poznávat materiál, jistit, dodržovat bezpečnost,.... a hlavně správně balit lana, protože to je přeci to nejdůležitější :-).

Velký dík patří lektorům pod vedením Kuby Glase, který obětavě učil, opravoval, vylepšoval, radil, vytýkal, povzbuzoval, fandil, ošetřoval a hlavně ukazoval, jak se správně balí lana. - protože toto je přeci to nejdůležitější.

No a nesmíme zapomenout na Blanku Zaňkovou, která naše účastníky rozmazlovala kuchyňskými výtvory. A tak neustále míchala, smažila, mazala, krájela, zdobila, ohřívala, vařila, pekla, loupala, čistila a neustále se ptala, zda nemáme hlad, protože najezený účastník = spokojený účastník a to je přeci to nejdůležitější.

Standa Prais, výchovná rada Asociace TOM

Fotografie: 

Komentáře

Doporučuji všem vedoucím všemi deseti! Bylo to super a parádně jsme si to užili. Dědov je ještě navíc naprosto krásný a dokonalý místo :)


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu