EKONOMICKÉ INFORMACE

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové,

nejprve připomínka nejdůležitějších termínů:

 

- do 31.10. - vyúčtování dotací na akce obecně, na materiál, opravy kluboven

- do 7.11. – vyúčtování dotací na PD I -výpravy

- do 30.11. – vyúčtování dotací na nájmy kluboven

 

 

–        PD I výpravy  - v elektronické evidenci jsou již otevřené formuláře na vyúčtování  dotace za jednodenní a vícedenní akce oddílu – uvádět můžete akce z celého roku. Podmínkou jsou přiložené seznamy účastníků s datem narození, adresou bydliště a rozpočtem nákladů. Je třeba přiložit i kopie dokladů za uvedené náklady.  Z důvodu mnoha proseb od oddílů, jsme termín pro vyúčtování prodloužili do 7.11. Po tomto datu se formulář uzavře.

–        Zelené víkendy, Regionální akce, Pohádkový les, Výchovné akce – v elektronické evidenci jsou zpřístupněny formuláře k vyúčtování jednotlivých aktivit oddílu za 2.pololetí roku (těch, které nejsou uvedeny v PD I-výpravách). Požadavky budou uspokojeny pouze za předpokladu, že po vyplacení dotací za výpravy zbydou volné dotační prostředky. Nicméně i zde je datum pro odevzdání vyúčtování do 31.10. Případné přeplatky desátků budeme vracet na vaše účty.

–        Nájmy a energie kluboven – v evidenci je také otevřen formulář pro vyúčtování nájmu a energií kluboven. Předpokládáme stejné podmínky jako v minulých letech.  Znovu připomínáme, že nelze posílat vyúčtování za energie nebo vodné ze zálohových faktur. Do celkových nákladů lze započítat jen vyúčtované a uhrazené částky. Termín vyúčtování této dotace je do 30.11. Po tomto datu se formuláře uzavřou.

 

Nezapomeňte prosím do 15.12.2017 vložit do evidence majetku (v elektronické evidenci) materiál, který jste pořídili z letošních dotací. ( tábory, klubovny, dotace materiálová, opravy kluboven, neorganizované mládeže apod.)

Kontrolu vložení provedeme do konce února.

V případě jakýchkoliv dotazů či pomoci při vkládání se neváhejte obrátit na Kateřinu Adamcovou na emailu kukatka@a-tom.cz

 

                                                                                  Za ekonomický úsek

                                                                                  Kateřina Adamcová


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu