Novinky v registraci členů pro rok 2019, první informace o sněmu 2020

lukas.husek
Asociace

Vážení a milí kolegové,

zdravíme vás z ústředí před blížícími se svátky. Věříme, že jste již svátečně naladěni a nepostihlo vás vánoční šílenství.

Ke konci roku pro vás máme pár důležitých informací.

 

Registrace v Asociaci TOM pro rok 2019 + novinky v evidenci

                Prosíme vás, jako každý rok, o standardní registraci přes evidenci spolku (evidence.a-tom.cz.) Prosíme, abyste ji dokončili do konce ledna 2019. Tři nejrychleji registrované oddíly pro rok 2019 od nás dostanou dárek. Registrace se spouští 1. ledna 2019 v 00:00, tedy ihned po novoročním přípitku. Dřív prosím registraci neprovádějte, ještě v těchto dnech probíhají úpravy evidence.

                Při registraci vás čekají dvě novinky.

                1) Nově můžete zaškrtnout, komu mají chodit časopisy Tomík a Turista. Na výběr jsou vždy čtyři možnosti: a) na korespondenční adresu oddílu; b) na adresu člena oddílu (po této volbě můžete vybrat jednoho z vašich členů); c) na jinou adresu (vyplníte adresu, kterou chcete); d) časopis nechci dostávat. U Turisty to prosím velmi dobře rozvažte. Vydáváme na jeho pořízení velké peníze a nejsme si jisti, že ho všichni naši vedoucí čtou. Pokud zvolíte bod c) – tedy chcete, aby chodil Turista na jinou adresu, musíte umět zdůvodnit, jaká je vazba obdarovaného na oddíl. Může to být jeho zasloužilý člen, zakladatel atd. Vazba musí být zjevná.

Vždy ale platí, že vám z organizačních a ekonomických důvodů umíme předplatit pouze jednoho Turistu (v roce 2019 striktně pouze těm, kdo se včas registrují, tzn. do konce ledna) a že k vám budeme i nadále vypravovat jednu obálku se dvěma Tomíky.

                2) Můžete zaškrtnout (ANO x NE), zda nám dáte souhlas k tomu, abychom předali kontaktní údaje vašeho oddílu médiím. Občas je možné prezentovat činnosti oddílů v médiích (TV, rozhlas, noviny apod.), a proto budeme rádi, pokud budeme moci pro propagaci spolku využít aktivity vašeho oddílu.

 

Sněm v roce 2020

                S potěšením vám můžeme sdělit, že jsme vybrali místo sněmu v roce 2020. Po hronovském sněmu v roce 2017 se ten příští uskuteční v lednu 2020 v Olomouci. Sněm uspořádá, ve spolupráci s ústředím, tamní oddíl Turů vedený Soňou Rokytovou. Děkujeme jim za ochotu se náročné akce ujmout. Novinky o akci včetně přihlášek budeme postupně přidávat na web a posílat emailem.

PS: Pokud neznáte Soňu Rokytovou a její Tury, můžete se podívat na poslední díl Interview s tomíkem - https://www.a-tom.cz/clanek/18692-posledni-interview-s-tomikem-v-roce-2018-je-tady

 

Upozornění: Během vánočních svátků bude provozní doba ústředí omezená. Pište prosím emaily, kolegové vám odpovědí hned zkraje ledna. Děkujeme za pochopení.

Podívejte se prosím na dno.

Kdy?

No přeci tehdy, až k vám doputuje vánoční pozdrav z ústředí. Pokud se totiž na dno nepodíváte a zalejete ho, budete ho mít mokrý. A to je škoda!

 

Za ústředí vám přejeme příjemné prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do nového roku 2019!

Tomáš Novotný, Lukáš Hušek, Ondřej Mánek, Alice Pařízková, Kateřina Adamcová, Martin Bareš, Zuzana Antošová, Jindřiška Zoufalá, Vítek Dvořák

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu