ŠKOLENÍ ESO - zájem o podzimní školení?

lukas.husek
Asociace

Vážení oddíloví vedoucí a hospodáři,

také v roce 2019 připravujeme trojici školení k aplikaci Skeleton ESO. Všechna školení proběhnou na podzim tohoto roku. Po zkušenosti z minulých akcí počítáme s 6 hodinami, na kterých bychom detailně probrali všechny moduly ESO (akce, členové, majetek, samotné účetnictví, cestovní náhrady ad., synchronizace s externí databází členů, dotace, rozpočet akce, úhrada členských příspěvků, rozesílání hromadných mailů, tvorba faktur a mnoho dalšího). Na konci školení bude prostor pro vaše připomínky, dotazy a nápady.

Máte-li zájem o školení, hlasujte prosím v anketě níže. Nyní jde pouze o zjištění prvotního zájmu a hlavně určení měst, kde bude mít největší logiku školení uspořádat, samotná přihláška dorazí později.

ŠKOLENÍ PROBĚHNOU V TERMÍNECH 19. ŘÍJNA, 20. ŘÍJNA, 2. LISTOPADU nebo 3. LISTOPADU. Školení budou tři a uskuteční se ve městech s nejvíce potenciálními zájemci. Vyberte si proto níže města, která by byla pro vás nejvhodnější. Prosím vyberte raději více variant než jen jediné. Vybírejme z měst: BRNO - OSTRAVA - PRAHA - PLZEŇ či přidejte vlastní (ideálně krajské).

Hlasujte do konce dubna 2019. Poté rozešleme detailní informace o akci, přesné termíny a města.

Školení je připraveno jak pro stávající uživatele Skeleton ESO, tak třeba i pro ty, kteří si chtějí ESO detailně prozkoumat a až poté případně zakoupit. Více informací k ESU na https://eso.skeleton.cz.

Školení je samozřejmě zcela zdarma.

Těším se na brzké shledání a snad podnětné brouzdání programem ESO.

Tomek Hurt

Anketa: https://bit.ly/2P8hQA3


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu