Fotografický kurz pro začátečníky a mírně pokročilé. Zbývá pár volných míst!

lukas.husek
Asociace

Ve spolupráci se společností Nikon a s podporou ústředí Asociace TOM a Ligy lesní moudrosti jsme pro vás připravili na srpen neobvyklý fotografický workshop pro začátečníky a mírně pokročilé. Je určen pro vás, kteří fotíte nebo zkoušíte fotit ve volném čase, sami pro radost a nebo s tím konečně chcete začít pořádně.

Vymysleli a připravili jsme pro vás tento kurz s ideální možností vyzkoušet si teorii i praxi na vašich fotoaparátech nebo i přímo na zapůjčené fototechnice od firmy Nikon. Kurz je proložen hrami a aktivitami, při kterých se bude fotit - pořád a všude! V místnosti i v přírodě, v dne i v noci, v klidu i v pohybu, momentka, portrét, večerní fotka i nezvyklé techniky. Teorie bude dávkována přiměřeně a během dvou dnů bude příležitost porovnat si výsledné fotky, ptát se a zkoušet techniku.

Celý kurz probíhá v rámci projektu Škola mimo školu a je pro přihlášené účastníky zdarma - je zajištěno spaní v podsadových stanech, doprava a jídlo po celou dobu akce.

Termín: 1. kurz 26. - 28. srpna (vyplnění přihlášek do 1. 8. 2019) / 2. kurz 28. - 30. srpna (vyplnění přihlášek do 1. 8. 2019)

1. kurz 26.-28.8.: https://bit.ly/2IizNJ5

2. kurz 28.-30.8.: https://bit.ly/319DSYF

Místo: táborová základna Na Ostrůvku (stany s podsadou a budova jídelny)

Lektoři:
- Milan Blšťák, profesionální fotograf
- Tomek Hurt, volný fotograf

Věk: 15 - 19 let

Zájemci se zařazují do kurzu do vyčerpání kapacity podle pořadí přihlášení.

A co na závěr? Oba z dlouhé praxe víme, jak je znalost techniky, teorie a hlavně praxe důležitá, aby vznikly alespoň „dobré“, když už ne skvělé fotky. A dobrá fotka to jsou nejen krásné vzpomínky ale i kus zachyceného života. Chce to prostě jen začít tím správným krokem.

Ahoj všem a těšíme se, že si s námi uděláte hodně zajímavou akci ...

Milan a Tomek

Přihlašte se na srpnový kurz vyplnením údajů výše. Na začátku srpna rozešleme přihlášeným podrobné instrukce a program fotografického kurz. Kurzy proběhnou v termínu 26. - 28. 8. a 28. - 30. 8. 2019.

Zároveň posíláme i odkaz na FB na realizované workshopy pro vedoucí z turistických oddílů:

https://www.facebook.com/fotoMTN/?ref=bookmarks

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu