Kapka ke kapce aneb Fakt jste ještě nic nepřihodili na Vrtuli?

lukas.husek
Asociace

Neumíme to roztočit o fous víc, milí kolegové?
Co? No přeci Vrtuli!
Koukám obden na hit hit a ....dobře, sám jsem taky znova přisypal, abych šel příkladem.  Pořádně se pochlapili třeba Kadaáci, kteří skromně nepíšou částku, část  vedeni, dost kamarádů z jiných oddílů, i úředníček z ústředí, který je dobře zná.

Ale máte rádi Hopa a Youryho? Poslali jste k nim  své svěřence na táborovou školu, půjčovali si od nich vybavení k jakékoliv hře, četli jejich Velkou knihu her, spali na postelích od nich, jedli na stolečcích také od nich, obdivovali stožáry...hádejte od koho?

Projekt Vrtule, unikátní a náš spolek skvěle propagující, je vážně podporyhodný. Kdo tam byl, ten to ví. Kdo byl ve Sloupu v herně, ví to také, protože hry a hříčky z valmezské Vrtule jsou skoro identické s těmi, co nás baví ve Sloupu. Tvorba H a Y je ovšem i na Polaně, Kamence či ve mlýně v Oparně.

Šípy nejsou pravda jediným dobrý oddílem v našem spolku, to bych si nikdy netroufl tvrdit. Mají ale odvahu rozjet věc, která je mimořádná. Od Valmezu získali do výpůjčky starou budovu někdejší radnice, trochu peněz posbírali tam, trochu onde, kapku od ústředí, dvě kapky od donátorů,  hodně pracovali a pracují grátis...

Kdyby každý z oddílů, které zatím nestihly darovat ani kačku, dal třeba tři stovky, tak...je vymalováno. Navíc - ty ceny, ty dary, ty možnosti za skromný příspěvek!

A proč? Protože jsou naši. Protože je známe a můžeme se k nim do nové Vrtule třeba rozjet!

Že umíme nasbírat na dobrou věc jsme ukázali u Kusalína. Zkusme to tady také, prosím. Chudi přeci už dávno nejsme. Dohnat a předehnat!!!

Tomáš Novotný

https://www.hithit.com/cs/project/6626/roztocme-spolecne-vrtuli


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu