ZÁŽITKOVÝ KURZ o podzimních prázdninách – poslední volná místa

denisa
Asociace

Vážení přátelé,

rád bych pozval všechny vedoucí a instruktory na netradiční vzdělávací akci, která proběhne o letošních podzimních prázdninách.

Na některých kurzech, co jsem vedl, jsem občas zaslechl, že chcete nějakou hezkou akci pro vedoucí. Tak právě máte šanci – opět po roční pauze je tady ZÁŽITKOVÝ KURZ, který pro Vás chystá tým snů – Kusy, pan Rotný, Molly, Tanya a moje maličkost. Kurz se jmenuje KONFLIKT.

Co je zážitkový kurz? Je to prodloužený víkend, kde zažijete neskutečně našlapaný program. Hlavní metodou, kterou na kurzech využíváme, je metoda zážitku. Pomocí netradičních her a simulačních programů se snažíme účastníkům ukázat různé hodnoty a jejich význam v životě, „otestovat“ jejich hranice, poukázat na různé aspekty komunikace a jiné. Nejedná se tedy o žádné suchopárné přednášky, nýbrž o různé aktivity zaměřené na fyzickou kondici, strategické rozhodování, psychiku, komunikaci, ale i na aktivity výtvarné či relaxační.

Na letošní kurz se uvolnilo 6  míst. Kurz již byl plně zaplněn, ale odhlásila se skupina 6 lidí, a tak se snažím kurz znovu naplnit.

Termín kurzu: 25. - 29. 10. 2019 (začátek v pátek 25. 10. 2019 v 16,00 hodin, konec v úterý 29. 10. 2019, kolem 13,00 hodiny)

Místo: východní Čechy, konkrétně Český ráj – sraz je v Turnově

Věková hranice: minimálně 17 let, horní hranice není omezená

Cena kurzu: 1 600,- Kč. V této ceně není zahrnutá doprava na místo kurzu a cesta zpět. Naopak se můžete těšit na jídlo, ubytování (nebo programové neubytování), setkání s týmem, zajímavý program, dále v ceně je KONFLIKT a ....

Pokud se chcete přihlásit, napište mi, prosím na mejlík prais@seznam.cz. Stačí jméno, příjmení, věk, a kontakt

Mobil na případné dotazy: 777 700 082

Standa Prais

 

 

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu