Kamáci vybojovali všechny medaile

denisa
Asociace

O víkendu 19. - 20. října 2019 se uskutečnilo v Praze 18. Mistrovství ČR ve hře Osadníci z Katanu nad 14 let a 2. Mistrovství ČR v Osadnicích z Katanu juniorů. Do Prahy vyrazila výprava 16 členů (6 juniorů a 10 dospělých) našeho oddílu. Sobotní program mistrovství byl věnován kategorii juniorů a nedělní pak kategorii dospělých.

Sobotní program začal v 10.00 hodin v atriu Gymnázia Jana Nerudy a každého juniora čekala 3 kola a po nich byl známo celkové pořadí. Limit na jedno kolo byl 90 minut a vítěz u stolu získal 5 bodů, druhý 3 body, třetí 2 body a čtvrtý 1 bod. Jednotlivá kola losoval ke stolům počítačový program tzv. gorn systémem. Kolem 15.00 hodiny byly vyhlášeny vynikající výsledky pro naše členy oddílů. Obsadili jsme všechny medailové pozice v tomto pořadí: 

1. Šimon Vnuk

2. Tereza Tomisová

3. Matouš Slíva

Každý medailista si odvezl z Prahy medaili a deskovou hru věnovanou firmou Albi, která sponzorovala celé mistrovství.

Nedělní program dospělých začal v 9.30 hodin také v atriu Gymnázia Jana Nerudy. Oproti juniorům čekala dospělé 4 kola hry za stejných podmínek jako den před tím juniory, a navíc celkový počet přihlášených hráčů byl 80. Celý turnaj dospělých byl tak vyrovnaný, že každé zaváhání znamenalo posun o pár míst směrem dolů. Před posledním kolem měli hráči našeho klubu šanci zopakovat stejný výsledek jako junioři den před tím, ale bohužel je opustilo štěstí a přišli o medailové pozice. Nejlepší členové oddílu se nakonec umístili na: 6. Michal Kajzar, 9. Marek Kuchař.

Jiří Šnapka
TOM 19070 KAM

 

Zdatným hráčům moc gratulujeme ke skvělým výsledkům!!

(ústř)

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu