TOMÍCI ZA OBJEKTIVEM - fotografická soutěž na počest třiceti let svobody

denisa
Asociace

Milí tomíci,

u příležitosti výročí třiceti let svobody vyhlašujeme fotografickou soutěž! Níže si můžete pročíst zadané okruhy, technické podrobnosti i odměny, které čekají na nejlepší fotografy!

 

1. Sychravý podzim

Cílem je pořídit snímek, který bude vyzařovat  podzimní náladu. Určitě si hned vybavíte – oddíl v mlze, chalupa obsypaná listím, barevný les, pouštění draků. Fotografie musí mít jasnou oddílovou stopu a malíř podzim z ní musí koukat na sto honů. Na první pohled.

2. Oddílové Vánoce

Bujará nálada, radostné očekávání, stromeček v klubovně nebo v klidně v lese s pamlsky pro zvířata, blátivé či zamrzlé šlápoty na vánoční výpravě, pouštění lodiček či tváře osvětlené svíčkami... Bude se hodnotit atmosféra a kouzlo oddílových Vánoc.

3. Zachumlaní tomíci

Sněhová fotka, zmrzlá fotka, oddíl na cestě, při běžkování, sáňkování, dětské tváře za zamrzlými okénky našich chalup, siluety tomíků v zimní zasněžené krajině.

4. Jaro

Velikonoce, pomlázky, probuzení nového života, rozbřesk nad tábořištěm, kam ti nejodvážnější z vás přijeli přespat třeba už v půlce března.

Uzávěrka soutěže je 30. dubna 2020.

Fotografie posílejte prosím jako odkaz na úschovnu, leteckou poštu či obdobnou službu na adresu: tomek@a-tom.cz.

Od jednoho tématu je možno poslat maximálně tři fotky v dobrém maximálním rozlišení, vždy nad 1MB. Nezapomeňte připojit jméno, věk a oddíl, ze kterého jste.

A jaké mohou být odměny pro vítěze?

Tři nejlepší fotografie necháme vytisknout na velký formát a zarámovat. Pak je buď nabídneme vítězům na výzdobu klubovny či vlastního příbytku, případně mohou po domluvě viset v nově budovaných základnách Pstruží či v Rožmberku.

Mezi cenami dále bude:

  • výpravná publikace Jan Šibík 1989
  • krabička kinofilmu od Agfy
  • možnost pohlídat děti nadšených fotografů Tomka Hurta (Šóšana 4 roky, Alžběta 9 měsíců) či Ondry Šejtky-(Štěpánek 12 měsíců, Kuba 5 let a Tereza 7 let),
  • účast ve foto kurzu buď pořádaném asociací nebo dle vlastního výběru. Na foto kurz přispějeme nejvýše 3 000 Kč.

 

(ústř, Tomek Hurt)


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu