Motto: Vir pomine! A výzkum se bude hodit… :-)

omanek
Asociace

Vážení vedoucí,

 

jak jsme avizovali na lednovém sněmu, jako organizace jsme se zapojili do výzkumu s názvem „Hodnoty mládeže“, který realizuje Česká rada dětí a mládeže ve spolupráci se Slovenskou radou mládeže. Jedná se o šetření, které zkoumá hodnoty a postoje mladých lidí od 15 do 29 let, se zohledněním toho, zda prošli nějakou dětskou organizací či nikoliv.

V praxi to vypadá tak, že se stejná sada otázek položí vzorku mladých lidí z organizací a lidem, kteří nikdy v žádné dětské organizaci nebyli. Cílem je zjistit, jaká je přidaná hodnota a vliv organizací, které pracují s dětmi na vnímání mladých lidí, jejich hodnoty a postoje.

 

Do konce školního roku bychom rádi zahájili dotazníkové šetření a oslovili tak instruktory a vedoucí do 29 let. Oslovit je musíme prostřednictvím emailu, na který jim zašleme přístupové údaje do elektronického dotazníku. Kvůli reprezentativnosti šetření musíme každému poslat individuální přístup. Přístupy nelze distribuovat centrálně přes hlavní vedoucí oddílů. Proto bychom vás požádali o doplnění emailových kontaktů vašich členů od 15 do 29 let do Evidence Asociace TOM. Email můžete vyplnit přímo v evidenci v detailu každého člena. U oddílů, které mají evidenci propojenou se systémem ESO, je třeba toto doplnění provést v ESU. Data se následně synchronizují.

 

Doplnění kontaktů je třeba udělat do konce března 2020.

 

Velmi děkujeme za spolupráci

 

V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na Ondřeje Šejtku na emailu ondra@a-tom.cz.


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu