Tomíci z Kadaa trénovali na Hořcovou výzvu

denisa
Asociace

Skvělý nápad předložili všem vedoucím – účastníkům sněmu v Olomouci Hop a Youry ze Zlatých šípů a organizátoři tomácké hry Hořcová výzva. Aby nalákali vedoucí oddílů na účast v Hořcové výzvě, vybalili spoustu pomůcek a materiálu, nechali nás, vedoucí, rozdělit se do týmů a dostali jsme čas na splnění úkolů.  Úkolů rychlých, zábavných, veselých, nenáročných, prostě motivace jako hrom. Díky za ni!

Protože se mi tento sněmovní nápad opravdu zalíbil, požádal jsem Hopa, zda by mi úkoly nezaslal, byť jsem je měl ofocené. Proč ale tvořit něco, co už dávno vytvořeno jest? Sdělil jsem mu svůj důvod: tvoje ochutnávka v našem Kadau! Hop svolil.

Vmžiku jsem úkoly z olomouckého sněmu doplnil o další nové úkoly v naší Opavě, napasoval na naše podmínky a možnosti a mohli jsme se pustit do „Ochutnávání HV“. Hledali jsme sochy na balkónu Obecního domu, luštili morseovku, kreslili křídou nápisy na asfalt, počítali sloupy altánu na Ptačím vrchu, seděli, leželi a podlézali lavičky, házely se šestky na kostce, dotýkali jsme se loktem, objímali Marcela, vkládali zápalky jednou rukou do krabičky, pískalo se „ahoj“ v morseovce, dělaly dřepy, poznávaly mapovky, stálo se na novinách, bosky s ponožkami na rukou, volalo a přálo se mobilem k Vánocům na určené mobilní číslo a taky se psaly milé sms Tomovi a plnili jsme mnoho dalších Hopových a jiných úkolů.

Na jedné středeční schůzce jsme se snažili vnuknout klukům a holkám myšlenku, že se určitě mají 18. března přihlásit do tomácké Hořcové výzvy. A co vy? Už jste se přihlásili?

Přidejte se! Bude nás hodně. Hop a Youry budou mít radost a my ostatní si zase zablbneme! A je jedno, jestli to bude od 1. dubna nebo kvůli nepříjemné epidemii později, přihlášeni budeme, no ne?!

Tom Weicht, TOM KADAO, Opava

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu