Školení hlavních vedoucích tábora

lukas.husek
Asociace, Vzdělávání – připravujeme

Vážení kolegové,

zdravím Vás v této zajímavé době. Rada vzdělávání se snaží aktuálně reagovat na neustále se měnící situaci, podle toho, co je právě zakázané nebo naopak povolené. Proto jsme některé školení zrušili, některé přesunuli a některé termíny školení opět vrátili zpět. Není to proto, že bychom si z Vás dělali legraci, ale máme maximální snahu připravit školení potřebné pro hlavní vedoucí tábora.

Od 25.5.2020 bude docházet k dalšímu uvolňování platných opatření, takže plánujeme dvě školení. 

Takže odvoláváme, co jsme odvolali a slibujeme co jsme slíbili. Jinými slovy platí pouze a jenom tyto zveřejněné termíny. Připomínáme, školení se smí zúčastnit jen naprosto zdravý účastník, který nejeví známky akutního onemocnění (např. horečka, kašel, dušnost, náhlá ztráta chuti a čichu apod.) a nepřišel do styku s fyzickou osobou nemocnou infekčním onemocněním nebo podezřelou z nákazy ani mu není nařízeno karanténní opatření.

Bližší informace o plánovaných školeních naleznete a zároveň se můžete přihlásit na stránkách Asociace – vzdělávání. https://vzdelavani.a-tom.cz/

Školení hlavních vedoucích táborů (HVT 2)     Ochozy     29. 5. - 31. 5. 2020
Školení hlavních vedoucích táborů (HVT 3)     Dědov       5. 6. - 7. 6. 2020

Navazující vzdělávací program pro vedoucí oddílu TOM.

Tato kvalifikace vedoucího je nutná pro všechny tábory, které budou žádat o dotaci.
Naučíte se základy, které musí znát každý hlavní vedoucí tábora: Zmíním jen některá témata: základní právní předpisy, bezpečnost na táboře, táboroví pracovníci, potřebná dokumentace a výchovné problémy. 

Výhodou je, že školení chystají zkušení vedoucí, kteří sami vedou tábory již několik desítek let a rádi se podělí o své zážitky, zkušenosti i o své neúspěchy. Minimálně říkáme, co nesmíte, mnohem více ukazujeme, co můžete.

Úspěšní absolventi získají Osvědčení hlavního vedoucího tábora.

Standa Prais – rada vzdělávání


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu