Tomíci, stáhněte si eRoušku 2.0!

lukas.husek
Asociace

Možná řadu z vás oslovuji s křížkem po ...stažení..., to pardon.  Ale jsem  síťově a vůbec IT zabržděnější, to se přeci ví.

Nicméně: Když už je tu druhá vlna a náš květnový a červnový optimismus bere za své, nelze asi nečinně sedět a jen nadávat na vládu. Jakkoliv nám to jde dobře a často je to oprávněné.

Já se na e-roušku optal svého někdejšího žáka Jakuba Nešetřila. Nejen, že je z Roztok a měl jedničku z češtiny. Je to chytrý muž a považte, píše se o něm na internetu, v novinách, prostě je machr ve svém oboru. Jeden z nejmachrovatěších machrů v republice.

Jakub Nešetřil je jedním z nejúspěšnějších podnikatelů v IT v Čechách. Vybudoval a poté v roce 2017 prodal startup Apiary do světového gigantu Oracle, kde následně zastával post viceprezidenta produktového vývoje. Dnes Jakub stojí za Česko.Digital, které si klade za cíl propojovat IT a státní i nestátní organizace s jednotným, společným cílem – pomáhat Česku být lepším místem k životu.

Co o eRoušce 2.0 Jakub říká?

Prosím všechny, aby si nainstalovali novou eRoušku 2.0. Když už nic jiného - nebolí to. Zabere to půl minuty, nesbírá vaši polohu, nikam data neodesílá a protože nyní používá nejnovější podporu od Apple/Google, baterku žere minimálně. Pomůže vám dozvědět se co nejrychleji, pokud jste potkali někoho, kdo byl posléze otestování jako COVID-pozitivní. Poradí vám, jak postupovat dále. Záleží ale na nás všech. eRouška funguje tím lépe, čím více lidí ji nainstaluje a spustí.  

Tak neváhejte, stahujte a instalujte! https://erouska.cz/

Tomáš Novotný
 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu