Novoročně z ústředí

omanek
Asociace, Ekonomika

Milé tomičky, milí tomíci, vážení a vážené vedoucí,

  zdravím novoročně z ústředí. Dalo by se to psát pořád dokola: zdraví, výdrž ještě pár měsíců (věřme, že JEN pár měsíců), než očkování splní svůj cíl a jedním z pozitivních důsledků bude i možnost obnovit naši činnost.

Chci Vás dnes požádat o včasnou registraci, o úhradu členských příspěvků (nově ve výši 150 Kč). Prostředky potřebujeme a já v tomto smyslu apeluji na vaši loajalitu ke spolku. Potřebujeme je na pojištění majetku, na mzdy, na režii chalup, která běží, i když objekty nevydělávají.  Prostředky od státu hned tak nedorazí, nejdříve v březnu.

Termín úhrady členských příspěvků je do konce ledna, prosím, dodržte ho. Díky těm, kdo se zaregistrovali včas jako vždy, těm, pro které je to svého druhu sportovní výkon, být v první desítce. Budeme na ně myslet a drobně je odměníme, nejen předplatným Turisty.

Je jasné, že někteří rodiče budou s registrací a platbou váhat.

První takové postesknuti jsme na ústředí už zaznamenali 

Prosím, přesvědčte je, že to by byla cesta do pekel, že vás oddíl přeci pro děti něco udělal, pauza nebude věčná! Držíme v tom palce!

Na přelomu ledna a února k vám vypravíme Tomíka, kolegové z kolotočového týmu distančních nápadů obnoví svou aktivitu.  Hop a jeho parťáci budou zvolna přemýšlet o FunTomu a budou se doslova modlit, a by v květnu byla situace lepší a tuhle radůstku umožnila.

Pojďme do roku 21 s nutnou nadějí: trošku už utaháni, s rouškami i dušemi drobně ošoupanými, často s nechtěnými kily :-) navíc, ale s nadějí.

 

Tomáš Novotný

 


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu