Formuláře na vyúčtování letních kempů jsou otevřené

lukas.husek
Asociace

Milí kolegové, vedoucí letních kempů,

nejprve bychom rádi poděkovali vám všem, že jste se letní kempy rozhodli realizovat. Někteří z vás mají letní kemp už za sebou a zatím máme jen samé pozitivní ohlasy. Děkujeme!

Dnes vám přinášíme informace o vyúčtování.

Jsou připravené formuláře na vyúčtování letního kempu. Najdete je u formulářů v evidenci tomíků, jako všechny ostatní formuláře - https://evidence.a-tom.cz/. Jsou odzkoušené, měly by fungovat bez problémů. Pokud ale přeci jen narazíte na nějakou nedokonalost, můžete dát vědět a zkusíme to vyřešit. Standardně by ale mělo jít kemp vyúčtovat. Upozornění – ukládejte si práci na vyúčtování průběžně, třeba po každém druhém nahraném dokladu (tlačítko uložit dole na stránce).  

Jakmile váš oddíl vyúčtuje (odešlete přes evidenci), my na ústředí to zkontrolujeme. Pokud bude vše v pořádku, ihned vám proplácíme vámi vydanou fakturu (která bude nahraná s razítkem a podpisem v evidenci). Peníze za mzdové prostředky odejdou na začátku srpna, respektive září – dle toho, kdy vyúčtujete váš kemp.

Děkujeme za realizaci a v případě dotazů se neváhejte obrátit na Lukáše Huška (lukas.husek@a-tom.cz) případně Kateřinu Adamcovou (kukatka@a-tom.cz).

ústředí


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu