Sdílená doprava do Valašského Meziříčí

omanek
Asociace

Nabídka dopravy do Valašského Meziříčí z Roztok/Prahy Dejvic – metro A

Vážení tomíci,

                včera jsme vás informovali o plánovaném rozloučení s Hopem (https://www.a-tom.cz/clanek/19803-loucime-se-s-hopem). Pokud se chystáte ke vzpomínkovému ohni a jste u Prahy nebo ji máte sjízdnou, nabízím možnost odvozu v sobotu 28. srpna. Budu odjíždět ve 14h z roztockého ústředí a ve 14:15 mohu nabrat několik zájemců v Dejvicích, v ulici Jugoslávských partyzánů, naproti pizzerii Grosseto. Zastavil bych před rektorátem – skleňákem, zde bych zájemce vyzvedl.

Na jiné místo v Praze zajíždět nebudu.

Bude-li zájemců víc a dají-li vědět do středy 25. 8. smskou na: 602 348 767, případně mejlem (ton@a-tom.cz), mohu vzít větší auto.

Prosím v případě zájmu kontaktujte výhradně mne a jen uvedeným způsobem.

Vzhledem k tomu, že přejíždím z oparenské brigády, pojedu tak, abych přišel přímo k ohni, s předpokládaným časem do Valmezu kolem 19h.

Pro ty, kdo nepřespí na tábořišti (viz pozvánka Zlatých Šípů), je schopno ústředí zajistit nocleh. Jen velmi prosím – zmíněná středa je limitní, není možno to řešit na poslední chvíli.

Odjezd v neděli z Valmezu by byl v cca v 9h dopoledne.

TN

Chystáte-li se do Valmezu po vlastní ose v zásadě odkudkoli a chcete nabídnout / poptáváte místo v autě, čtěte prosím níže.

Pro všechny, kteří byste také uvítali spolujezdce/svezení do Valašského Meziříčí, sdílíme tabulku, nabízené/poptávané dopravy v tomto odkazu: https://docs.google.com/spreadsheets/d/192A1IfmN71AYXvjSvi5mpzCAWj7efwIsZ1L2XTyg2a4/edit?usp=sharing

Pro tento případ navrhujeme se zkontaktovat právě touto sdílenou tabulkou. Pokud ji chcete využít, naleznete tam několik jednoduchých kolonek, které vyplňte dle vašich možností.

(úst)


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu