Environmentální vzdělávací programy v Oparně běží i po skončení projektu

lukas.husek
Asociace

Projekt AD Fontes sice už skončil v roce 2020, ale vytvořené vzdělávací programy zaměřené na historii, okolní přírodu či přímo na mlýn jsou stále lákavé.

V půlce září navštívila mlýn ZŠ Easyspeak a vyzkoušela si program Ve mlýně a na statku. Jejich hodnocení si můžete přečíst níže:

"Krásný zářijový den pro nás v Opárenském mlýně připravily členky Asociace TOM. Všemi smysly jsme si spolu s dětmi vyzkoušeli jak naši předci zpracovávali zrno na mouku a do nedalekého kempu jsme si odnášeli nadýchané a krásně ozdobené houstičky. Naučili jsme se nejen mouku mlít, ale i zadělat těsto a uplést housky. Zjistili jsme, co to byly žernovy i jak fungoval velký vodní mlýn. Moc děkujeme a těšíme se, že vyzkoušíme další zajímavé programy, které členky Asociace TOM ve mlýně nabízí."

ZŠ Easyspeak

Děkujeme!

Pokud máte i vy zájem o nabízené programy, podívejte se na jejich popis zde: http://adfontes.a-tom.cz/cs/o-projektu/

A pokud jste si vybrali, rezervujte si pobyt v Oparenském mlýně na stránkách zde: https://chalupy.a-tom.cz/chalupa/33-oparensky-mlyn a poté se přímo domluvte s paní správcovou Helenou Podroužkovou (tel.: 605 586 877,email: oparenskymlyn@a-tom.cz) ohledně realizace programu.

Nebudete litovat!

ústředí

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu