Oddílová svatba

denisa
Asociace

...aneb sloučení dvou oddílů

Máme pro vás novinu. Rádi bychom vám oznámili, že se blíží svatba. Svatba ne ledajaká, novoroční! Přesně 1.1.2022 dojde ke sloučení našich turistických oddílů. A jak tomu u svateb bývá, žena si bere příjmení muže. Proto naše oddíly TOM 1412 (holčičí) a TOM 1419 (klučičí) od nového roku ponesou nadále název TOM 1419. Nebojte, pro naše členy se nic nemění. Činnost zůstává beze změn, holky se budou společně s jejich vedoucími scházet v pátek a kluci v soboty. Proč tedy tenhle krok? Díky sloučení si, my vedoucí, ušetříme spoustu práce s dvojí administrativou, účetnictvím, dotacemi apod. Krok je to logický i vzhledem k úzké spolupráci našich oddílů v posledních letech – společné víkendové akce, tábory nebo třeba akce na hřišti. 

Možná se někteří z vás ptáte, proč zachováváme označení TOM 1419 a nikoliv TOM 1412 či proč nevzniklo označení nové. Odpověď je prostá, na klučičí oddíl jsou navázány dlouhodobé smlouvy a projekty. Nejde tedy o žádné sympatie či antipatie, je to prostě jen nejjednodušší řešení. 

Členům jsme tuhle radostnou novinu říkali na schůzkách. Na našem webu je k nahlédnutí „Návrh smlouvy o fúzi spolků“ schválený oběma oddílovými radami 30.11.2021.

Do nového roku přejeme nejen našim oddílům, ale i vám ostatním spoustu skvělých radostných momentů třeba na některé z našich akcí. 

 

Vedoucí oddílů TOM 1412 a TOM 1419 Otrokovice


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu