Sněm v lednu nebude. Mrzí nás to, brzičko nabídneme nový termín.

lukas.husek
Asociace

Zdravím kolegyně a kolegy do spolku a nerad sděluji,

že lednový sněm (21.-22. 1.) jsme se po mnoha debatách a váhání rozhodli zrušit. Rozhodnutí jsme učinili ve vedení spolku už dnes a bylo jednomyslné, byť s těžkým srdcem provedené.

Sněm by se konal v stísněné atmosféře, kdy čísla nakažených stoupají. V Praze, místě sněmu, jako na potvoru nejvíc. Nechceme riskovat a svolávat na jedno místo k celodennímu pobytu bezmála dvě stovky lidí, počítáme-li i pořadatele a kapely. Máme též alespoň minimální dobrou víru v to, že na jaře bude situace lepší. Že budou pro vstup na obdobné akce uznávány i PCR testy - to by umožnilo účast těch vedoucích, kteří se kvůli striktním stávajícím podmínkám zúčastnit nemohou.

Přijměte, prosím, naše rozhodnutí s pochopením.

Již před časem jsme ohlásili jako náhradní termín 28. květen. Mezitím se ukázalo, že v té době nemůže část muzikantů a volno že nemají ani v městské knihovně, uvažovaném místě sněmu. Přemýšlíme velmi vážně o termínu 9. dubna, případně 30. dubna. Finální "pořadí náhradních termínů" zveřejníme brzy.  Je jasné, že se sněmovní termín bude vždy s něčím křížit, že sladění všeho a všech znovu bude náročné. Flexibilita oddílů nám velmi pomůže, pokuste se o ni, prosím.

S přáním pěkných dní

za předsednictvo spolku Tomáš Novotný


Komentáře

Milý předsedo, moc děkuji za dar připomínající třicetiletou tradici pestrého života všech tomáckých oddílů i všech akcí kolem. I já se připojuji k poděkování týmům organizátorů s Tebou v čele za neúnavné úsilí, kterým hořcům umožňujete kvést stále bohatějšími květy.
Odložení sněmu je moudré rozhodnutí. Zdravím do Roztok Sylva

Tak tohle je první místo, kde jsem narazil na slovo brzičko, aniž by šlo o diktát, pravopisné cvičení nebo stránku zabývající se pravopisem. Myslel jsem si, že ho vůbec nikdo nepoužívá a že s ním jen učitelé češtiny napalují své nebohé svěřence, tak jsem hledal - a přece jen se najde někdo, kdo ho používá. Je však otázkou, nebyla-li inspirací pro jeho užití vzpomínka na záludné diktáty... :-)


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu