Ekonomické informace

lukas.husek
Asociace, Ekonomika

Vážení kolegové,

na našich webových stránkách v sekci ke stažení najdete aktuální Dotační kuchařku 2022. 

Dotace na jarní tábory – oddíly, které nahlásily jarní tábor, mají zpřístupněn elektronický formulář na vyúčtování. Jarní tábory prosím vyúčtujte nejpozději do 30.6.2022 Po tomto datu se formulář automaticky uzavře.

Hlášení o konání letního tábora – v současné době je již zpřístupněn formulář pro vyplnění. Najdete ho opět v elektronické evidenci v sekci Formuláře, otevřen bude do 10.6.2022.  Po tomto datu se formulář automaticky uzavře a nebude možné hlášenku vyplnit. Připomínáme, že je třeba vyplnit všechny povinné položky (požadavek MŠMT), jinak nejde formulář odeslat. Prosím o dodržení termínu.

Stejná pravidla lze vztáhnout i na děti běženců z Ukrajiny. Dbejte prosím jen přiměřenosti početní (tj. např. 30 členný oddíl může takto čerpat na 2-4 ukrajinské děti). Nezapomeňte prosím, že o ukrajinských dětech je třeba zjistit informace jako je např. jméno, příjmení, adresa bydliště (v České republice) a rodné číslo (číslo pasu). Zvažte prosím také zdravotní rizika a to, zda jsou tyto děti očkované.

Materiál pořízený z dotace v roce 2021 – připomínáme, že je třeba vložit do evidence majetku  (v elektronické evidenci) materiál, který jste pořídili z loňských dotací (tábory, klubovny, dotace materiálová, opravy kluboven, neorganizované mládeže apod.) .

V případě jakéhokoli dotazu mi prosím piště na email kukatka@a-tom.cz nebo volejte na tel. 233910486

za ekonomický úsek Kateřina Adamcová


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu