Popudy ČRDM

omanek
Asociace

Ledová města 2023: Oblíbená akce dětí během pololetních prázdnin proběhne 3.5. února 2023. Otevřená akce Pionýra umožňuje především dětem vstup za zvýhodněné ceny nebo zcela zdarma do muzeí, zámků, galerií a podobně. Letos v pěti Ledových městech Praha, Brno, Plzeň, Karviná a České Budějovice. Účastníky k tomu oprávní tzv. „Ledová karta“, kterou se prokáží.

 

Přihlašování

Vaši pomoc uvítají hned dvě sbírky našich organizací.

Skauti hledají dárce, kteří chtějí podpořit holky a kluky, kteří by kvůli finančním těžkostem svých rodin mohli ztratit pouto se skautskými kamarády.

 

Pionýr si na záchranu věhlasné Husovky v Budějovicích musel vzít úvěr. Po letech klidného provozu se pionýři dozvěděli, že na pozemek pod budovou, který není její součástí a patří státu, byla vypsána veřejná dražba. „Získali jsme úvěr od banky a bezprostřední nebezpečí bylo zažehnáno. Půjčka se musí splácet pomozte nám budovu zachovat, pomozte nám podpořit dětské talenty a sny…“ zní z Pionýra. Budovu pro své kroužky využívá Jihočeská krajská organizace Pionýra, sídlí zde RADAMBUK (Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje) a další.

 

Dostupný skauting

 

 

 

Zachraňme Husovku

Vzdělávací centrum TEREZA zve hlavně děti a mladé lidi na konferenci ZMĚŇME KLIMA, která proběhne 1. února od 14:00 do 17:00 v Praze na Staroměstské radnici nebo přímo u Vás doma, v klubovnách atd., díky online přenosu. Pět zajímavých lidí, dětí i dospělých, bude vyprávět formou Pecha Kucha své příběhy ovlivněné změnou klimatu.

 

Přihlašování

Vezměte si s sebou do kina na nového Avatara kartu EYCA a získejte zvýhodněné studentské vstupné! Platí ve všech čtrnácti pobočkách řetězce Cinema City.

Další slevy


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu