"Tak co, bando, co podnikneme příště?"

denisa
Asociace
Parta z moravské LTŠ žije i přes rok. Tito mladí vedoucí se potkali na letní táborové škole Asociace TOM v roce 2022 a jak vidíte, tím to neskončilo. Nyní absolvovali například Zdravokurz, který pro ně uspořádali zkušení organizátoři v čele s Frantou "Frodem" Serbusem a Petrem "Kosťou" Šlapanským. A co dál? Určitě o nich ještě uslyšíme. Třeba se účastníci táborovky zapojí jako lektoři i do dalších ročníků. Chuť mají!
 
Sami účastníci Zdravokurzu (leden 2023) píší společně toto:
Parta vedoucích, kteří na konci léta 2022 pořádali moravskou LTŠ zorganizovali zdravokurz. Bylo to naprosto fenomenální. Teoretická a praktická část byly v dokonalé rovnováze. Simulace zranění a nehod byly propracované do nejmenšího detailu. Vyzkoušeli jsme si ošetřování drobných poranění, první pomoc při autonehodě i vodní záchranu v brněnském bazénu. Zábavnými hrami jsme nabrali mnoho dalších zdravotnických vědomostí.
Pro navnadění atmosféry členové Zdravoparty využívali různé efekty. Herecké výkony figurantů by se daly promítat v kinech po celém Tomíckém světě.
Vedoucí a jejich asistenti dosáhli toho, že naše odhodlání zachraňovat nebralo konce a do všeho jsme se s radostí vrhali po hlavě.
 
Naše přátelství, která jsme navázali už na Letní táborové škole se během několika dní podstatně prohloubila. Necelé čtyři dny byly pro všechny opravdu vyčerpávající, ale plné smíchu, spolupráce a vzájemné pomoci. Teď zbývá už jen jedna otázka - Tak co, bando, co podnikneme příště?
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu