Zimní sraz oddílů na Ostravici

denisa
Asociace

Spousta drobných i větších zajímavých soutěží, dobrá účast čtrnácti oddílů z celé severní Moravy, více než 200 účastníků, krásné slunečné počasí, chutné dorty pro vítězné oddíly, pěkné diplomy, drobné ceny... no zkrátka pod Lysou horou, nad Ostravicí, u srubu Baníku vládla v sobotu 14. ledna příjemná atmosféra. Mojmír Pirát Nováček, Honza Říčný (Zálesák) a Rosťa Kašovský (Čmoudík) nás provedli 54. zimním srazem TOM na Ostravici a zhostili se role pořadatelů.

U ohně se dalo ohřát a opéci si co kdo měl; ve srubu se stále vařil čaj; Pirát opět vybral pěknou sumičku na Novoroční čtyřlístek a trpělivě s dalšími počítali výsledky; kluci a holky si mohli vyzkoušet malý turistický závod, stavět pyramidy, hledat klíče, luštit šifry, poznávat, házet na kroužky na kolíky v běhu, míčky na přesnost na cíl, odhadovat vzdálenost, běhat ve dvojicích se svázanýma nohama slalomovou trať a mnoho dalších her. Díky množství her a soutěží bylo vyhlášení vítězů sice delší, ale nic to neubralo na dobré náladě.

Až na drobné výjimky většina na vlak zpět nespěchala, takže si vítězné KADAO mohlo v klidu smlsnou dorty, které byly milou sladkou tečkou na závěr srazu, který se opravdu vyvedl. Děkujeme všem oddílům a vedoucím za přípravu her, hlavním organizátorům za zajištění všeho potřebného a v roce 2024 se uvidíme druhou lednovou sobotu, třináctého, opět na Ostravici.

Ahoj všem a díky,

Tom Weicht, TOM KADAO Opava

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu