Hořcová výzva 2023

omanek
Asociace
Hořcová výzva 2023
 
Je tu Hořcová výzva. Šest týdnů dobrodružství a nevšedních zážitků. Od 1. dubna do 14. května se můžete s vaším oddílem zapojit a zažít netradiční začátek jara. Přihlašování jednotlivých účastníků (dětí i dospělých) se již blíží - začne 15. března. Ale již nyní - vy vedoucí- můžete nahlásit na email horcovavyzva@a-tom.cz, že se váš oddíl do hry zapojí. Neuniknou vám pak žádné novinky a důležité informace.
 
O co půjde? Tomíci prověří své síly ve 100 různorodých úkolech. V minulých dvou ročnících hráči po celé republice chodili například 1 kilometr poslepu, přespávali doma ve vaně, lezli po stromech, jedli čínskými hůlkami, otužovali se v potoce, vařili oběd na ohni či spali pod širákem. Hra je určena pro všechny, malé i velké, na věku nezáleží. Některé úkoly se dají plnit společně v oddíle na schůzkách a během víkendových akcí, jiné plní účastníci doma sami.
Další informace, stručná pravidla, ceny pro  nejúspěšnější a další informace najdete na www.horcovavyzva.cz.
 
Pro zajímavost:
V roce 2020 Hořcová výzva přilákala 2 087 hráčů ze 76 oddílů po celé republice. Celkem všichni dohromady splnili neuvěřitelných 93 285 úkolů a 66 hráčům se podařilo splnit všech 100 úkolů komplet. Podívejte se na video pod článkem.
 
Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu