Hořcová výzva 2023 je za námi! Zmákli jsme to!

denisa
Asociace

Velkou šestitýdenní hru tomíků hrálo 2130 hráčů ze 79 oddílů. Doma a hlavně v oddílech jste prožili kupu nevšedních zážitků, vyzkoušeli mnoho nového, překonali své vlastní hranice a zažili jste spoustu zábavy.

Dohromady jste splnili 64 697 úkolů a 21 z vás zvládlo dokonce všech 100 základních úkolů i s 13 bleskovkami. Každému z vás patří velké poděkování, jelikož jen díky vám, vaší píli a nadšení, se stala Hořcová výzva hrou se vším všudy

Lovili jste bizony v ulicích, odpočívali na lavičkách a pařezech, poskakovali po kanálech, zalévali jste a prosili fazole, aby rostly rychleji, ohýbali a zase rovnali hřebíky, stavěli jste bunkry z dek a matrací, pobíhali v ulicích jako superhrdinové, juchali pod májkami, plížili se v trávě, otužovali se a odvážlivci nadojili a ochutnali i čerstvé mléko. Jsme rádi, že jste šli do všech úkolů naplno, i do těch šílených (joudovských).

V rámci hry oddíly umístily po republice 52 Hopových vzpomínkových šípů a jeden je dokonce i pod Vysokými Tatrami na Slovensku. Hořcová výzva se hrála v Anglii, na Slovinsku a kdo ví, kde ještě.

A kdo za vším tím stojí? V roce 2018 a 2020 byl hnacím motorem této originální hry Ivo Skoček "Hop". Letos jsme hráli Hořcovou výzvu potřetí, ale bohužel však už bez Hopa. Vzpomínáme na něj všichni s velkým obdivem a jsme rádi, že Hořcovka pokračuje.

Kdo si tedy na vás letos vymyslel ty úkoly? Tomek, Radka, Ondra, Anežka a Youry.

Tomek Hurt s Ondrou Šejtkou kontrolovali zapisování úkolů, s Radkou Skočkovou klikali emaily, Jiří Palát "Youry" maloval a tvořil, Radka po nocích šije a vyrábí odměny a Anežka Šubrtová (na začátku Hořcovky ještě Klabanová) sleduje a plní Facebook.

Velké poděkování posíláme Michalovi Valouškovi "Zajícovi", který je autor webu a systému, který celou hru dobře šlapal.

Postupně zpracujeme fotky, videa a další materiály, které jste nám během hry naposílali. Čtěte také červnového Tomíka, který bude prošpikován vašimi příspěvky z plnění úkolů. V nejbližších dnech také vyhlásíme výsledky. Nejúspěšnější hráče a oddíly také brzy kontaktujeme s vybíráním slíbených odměn.

Ještě jednou VELKÉ DÍKY VŠEM, jsme rádi, že jste si hru užili a přejeme vám příjemný konec oddílového roku a dobrodružstvím nabité tábory.

TOMÍCI JSTE BORCI! Máme z toho velkou radost.

Hořcové výzvě zdar!

Tým Hořcové výzvy

Anežka, Radka, Ondra, Tomek a Youry

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu