V divadle Ponec se předávala cena Přístav

denisa
Asociace

Ve čtvrtek 26. listopadu udělovala Česká rada děti a mládeže tradiční cenu Přístav šesti nominovaným, kteří podporují mimoškolní činnost a výchovu mládeže.

Cenu Přístav 2015 v divadle Ponec obdrželi: poslanec Jan Farský, starosta Bystřice nad Pernštejnem Karel Pačiska, svitavský starosta David Šimek, starosta obce Zahájí Jiří Novák, vedoucí společenského centra v Jincích Irena Ungrová a přepravní společnost Geis.

Během společenského večera byli vyhlášeni také výherci soutěže Sametky, kterou pořádá Česká rada dětí a mládeže. V kategorii oddíly zvítězil ostravský oddíl TOM Sedmička. Srdečně blahopřejeme!

Davida Šimka- starostu Svitav, člena předsednictva asociace a vedoucího tomíků  nominovaly TOM Zálesáci Svitavy, Junák – Středisko Smrček Svitavy a tamní Středisko volného času Tramtárie.  David aktivně podporuje mládežnické organizace ve Svitavách, osobně organizuje akce pro děti typu Pohádkový les aj. Zasadil se také o řadu benefitů včetně finančních výhod pro dobrovolníky pracující s dětmi. Postaral se o rozvoj ubytovacích kapacit sloužících potřebám dětských organizací a pomohl znovuobnovit Středisko volného času ve Svitavách.

Připojujeme se s velkou gratulací!

Během večra nechyběl ani kulturní program. Večer zahájilo„light-artové“ vystoupení skupiny Alex Dowis, která malovala světlem na luminiscenční plochu, skupina Kosa předvedla improvizační scénky a  na závěr večera zakouzlil  kouzelník, žonglér a performer  Aleš Hrdlička.

 

 

(za)

 

foto: Jiří Majer, Ota Neužil

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu