Zimní sraz je za dveřmi!

denisa
Asociace

Vážení vedoucí,

 7.-10.2. 2013 se uskuteční 13.Český zimní sraz turistů pořádaný Odborem KČT Jilemnice -  v kolébce českého lyžování - v Jilemnici v Krkonoších. Oddíly, které se věnují běžkám, ale i sjezdovkám, mohou využít několik srazových dní k poznání zasněžených krkonošských hřebenů, mohou se projet po stopách Hanče a Vrbaty, zkusit zimní táboření či využít krkonošských areálů ke sjezdovému lyžování.

Budou připraveny trasy pro běžky od lehkých (12 km ) až po velmi těžké (56 km) po hřebenech Krkonoš, kde si jistě každý najde tu svou trasu. Dále je možno využít možnosti sjezdového lyžování v areálech Benecko, Mísečky, Rokytnice n.Jizerou,Vysoké n. Jizerou a Skiareál Kozinec. Pro milovníky skialpinistických lyží budou připraveny 2 túry – z Rokytnice n. Jizerou na Lysou horu a z Hrabačova na Žalý. Bude připraven též bohatý doprovodný program v Jilemnici a okolí. Je možno též absolvovat zimní táboření.

Ubytování bude zajištěno v tělocvičně (karimatka, spacák) za 60,-Kč za noc nebo v turistické ubytovně na posteli (200,-Kč za noc), případně i v penzionu ( 300,-Kč za noc). Je možno též využít polopenze za 120,- Kč na osobu a den nebo balíček na cestu za 50,-Kč za den.

Pokud máte zájem či uvažujete absolvovat tuto akci, ozvěte se Jiřímu Homolkovi nejpozději do 10.11.2012, rád Vám podá bližší informace.      

 Kontakt:

 Jiří Homolka,tel. 736 754 097, e-mail: homolka@kct.cz

 

                                                                                                                      J.Homolka