Cena Přístav u Lobkoviců

denisa
Asociace
Kraje: 
Praha

V noblesním prostředí Lobkovického paláce na Hradčanech proběhlo v pátek 7. prosince tradiční Setkání, schůzka zástupců neziskových organizací. Byli pozváni také prezidentští kandidáti, aby přítomným objasnili – mimo jiné - své úmysly stran politiky vůči mládeži v případě, že by byli zvoleni….

Pozvání „zvedl“ pouze Přemysl Sobotka, který zhruba hodinu představoval sebe sama coby případného příštího prezidenta a čelil zvídavým otázkám přítomných.

V další části došlo na předávání Ceny Přístav, ocenění určeného pro komunální politiky a ty zástupce radnic, kteří vstřícně komunikují s našimi organizacemi a vytvářejí pro ně ve městech a vesnicích solidní podmínky. Ocenění je určeno i pro podporovatele neziskovek z řad privátního sektoru.

Mezi oceněnými byl i nominant Asociace TOM, referent stavebního úřadu z Lovosic, pan Jiří Novotný. Nominaci si „vysloužil“ za pomoc a velmi vstřícný přístup k našemu sdružení běhm náročné rekonstrukce Oparenského mlýna.

Je potěšitelné, že litoměřická nezisková scéna nominovala na tuto cenu také firmu Hennlich, jejíž zástupce Pavel Šumera st. převzal cenu z rukou Aleše Sedláčka.

 

Tomáš Novotný

Fotografie: