Kadao v Kamence

denisa
Asociace

Za pěkné fotky, článek, ale hlavně za pomoc s plotem oddílu Kadao velmi děkujeme!!!

Našemu oddílu TOM 4207 Kadao Opava se podařil husarský kousek, díky němuž byla první jarní oddílová výprava v Kamnce úspěšná. Sice místo první jarní, to byla sice asi poslední zimní, neboť bylo -8°C, ale zima nám nemohla zabránit, abychom nezačali pátrat po OMovi.

Asi jste už slyšeli o neuvěřitelném Oderském Monstru, které ohrožovalo asociační chalupu v Kamence a s ním i její obyvatelé a hlavně správce Pavla. Oderské monstrum patří mezi Lykantropy. Že nevíte, co to je lykantropie? No přece nekontrolovaná zvěrozměna, která je nejčastěji vyprovokována vlivem přitažlivosti vesmírných těles např.měsícem.

No, prostě v Kamence se zjevil OM a my jsme měli za úkol jej zlikvidovat. Stalo nás to spoustu sil a museli jsme být aktivní a nápadití. Nutno bylo vyrobit jednoduchou kuši a dobře mířit, potřeba bylo v noci vyslat laserové světlo a pomocí odrazu zrcátek zasáhnout OMa, při lovu Oma naházet do pohyblivých tubusů, co nejvíce kuliček a taky uvařit guláš, pobavit se u mistrovství Chytrá hlava a ve volných chvílích mastit Bang, Magicy, Šest bere a jiné karetní hry.

Kromě zábavy se nám taky povedlo odstranit kol dokola chalupy asi 300m starého plotu, přesně dle pokynu správce chalupy Pavla Vaňáska, který o ni pečuje vzorně a je v ní opravdu útulně a prima.

Byl to báječný víkend, kdy se nám podařilo nejen chytnout OMa, ale někomu z Vás, dalším návštěvníkům Kamenky, nachystat dřevo k pořezání. Jeho fakt dost.

Tom Weicht, Tom Kadao

Fotografie: