TOM Kadao počtvrté vítězem na LAGORI CUP

denisa
Asociace

Na prvního máje proběhl tradiční Lagori Cup na Loukách u Bělského lesa.

Letošní zima byla tak krátká a tudíž tráva již tak vysoká, že nám připravila komplikace.  Den před i v den samotný jsme museli vysekat 7 hřišť plus manipulační prostor, protože ve vysokém porostu by se nám ztrácely čáry hřišť.

Ale pěkné počasí a velká účast nám tu práci vynahradily, dorazily oddíly KaM z Frýdku Místku, KADAO z Opavy a ostravští  BVÚ, Askalon, 30+2, Sylvatik, Hogan, K.T.O. a samozřejmě domácí Čmoudíci. Tedy všechno naše oddíly TOM.  Prezentovalo se 28 družstev v šesti kategoriích a do víru bojů zasáhlo 149 soutěžících plus nejméně další dvacítka rozhodčích a dalšího doprovodu. 

Po nástupu, sepsání a rozlosování družstev (což chvíli trvalo) už to běželo celkem svižně. Sedm hřišť bylo plně využito, a tak jsme „bourali“ lagori a vybíjeli protivníky až do patnácté hodiny odpolední, kdy se mohly začít vypisovat diplomy a chystat drobné ceny. 

Protože letos jsme turnaj uspořádali na novém místě u naší klubovny, ta posloužila jako občerstvovací a sociální zázemí. 

Důležité ale je, že celkovým vítězem se opět stalo opavské KADAO a štít vítězů si zaslouženě odváží počtvrté za sebou!  Gratulujeme!

Rosťa Kašovský, TOM ČMOUDÍCI

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu