Bambiriáda 2014 se rozjela

denisa
Asociace
Kraje: 
Praha

Sluncem zalitý a rozpálený Kulaťák v Praze 6 se ve čtvrtek 22.května změnil v barevné stanové městečko plné dětí, mladých lidí, sportovních a zábavních atrakcí a soutěží.

Začala totiž Bambiriáda, přehlídka neziskových organizací, sdružení, center a všech možných spolků, které nabízejí program pro volný čas dětí a mládeže.

Šestnáctý ročník přehlídky zahájil předseda České rady dětí a mládeže Aleš Sedláček, který mimo jiné připomněl heslo letošní Bambiriády, které zní „Už nás znáte? Jsme zde (znovu) 25 let“.

Úvodní proslovy a vlídná slova pronesli dále např.náměstek ministra obrany Jakub Kulhánek,vedoucí Zastoupení Evropské komise v ČR Jan Michal, radní Magistrátu hl. m. Prahy pro školství a volný čas Ludmila Štvánová, Michal Urban, ředitel Odboru pro mládež Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, prorektor VŠCHT v Praze Pavel Hasal a  všechny přítomné pozdravila také starostka Prahy 6 Marie Kousalíková.

Bambiriádu  je možné v době od 22. 5. do 25. 5. navštívit v některém z těchto 15 měst: Blansko, České Budějovice, Český Těšín, Chrudim, Ivančice, Krnov, Kyjov, Liberec, Náchod, Ostrava, Plzeň, Praha, Šumperk, Třinec a Zlín.

Pražské tomíky najdete u stanu č.4 a pobavit se můžete nad deskovými hrami, hod potrénujete u medvěda a na odloučeném pracovišti před pódiem se můžete povozit v kole, které otáčí lidmi.

Děkujeme všem tomíkům a vedoucím, kteří ve svém městě Bambiriádu organizují, držíme palce s počasím a všechny ostatní srdečně zveme nejen ke stánkům tomíků!

(za)

 

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu