Cesta Pohádkovým lesem

denisa
Asociace

Letos nám meteorologové slibovali slunečno, teploty příznivé, deštík že prý si užije v pátek a na sobotu už mu nezbyde síla…. ale jak to chodí, vše bylo jinak. Letně oblečení pomocníci se při náhlém poklesu teploty zahřívali teplým slovem, ani krátký liják kolem desáté hodiny nevypadal na hezký začátek – ale pak pršet přestalo, děti si na startu konečně mohly prohlédnout a vylosovat do té doby pod igelitem zakryté hračky a drobnosti u tomboly, dát si buřtíka, aniž by se hořčice ředila vodou shůry…a hurá na start.

 Hledání princezny opět hodně dětí pobavilo, některé i trochu postrašilo – to když potkaly nosatou čarodějnici nebo uslyšely zařvat strašlivého draka. Lezení po pavoučí síti prověřilo malé siláky, hod do klobouku kouzelníka Pokustóna  zas ukázal na malé šikuly a šikulky, odvahu prokázali všichni u temné myší díry.

 Ale konec dobrý, všechno dobré – princeznu našlo všech 230 dětí, domů si odnesly kromě bříšek plných dobrot i diplomky se svým jménem a doufáme, že i hodně hezkých zážitků.

Za pomoc děkujeme všem, kdo přišli pomáhat a samozřejmě i našim věrným sponzorům: firmám RENOVA s.r.o., Autodíly Náhlovský, AutoHouser a Železářství Muller ze Žalova.  Cukrárně Café Del Rio díky za věcný dar.

                                                                                   Za TOM Svišti

                                                                                    Jindra Zoufalá

 

Fotografie: 

Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu