V Dědově se školili hlavní vedoucí táborů

denisa
Asociace, Vzdělávání – proběhlo

Školení hlavních vedoucích tábora v Dědově, které proběhlo 5. – 7. 6. 2015, bylo jedno z nejlépe organizovaných školení, kterých jsem se zúčastnil v posledních pár letech. Výuka byla jasně a přehledně strukturována do jednotlivých bloků dle zaměření, plná příkladů z praxe obohacených o dojmy, názory a podněty jednotlivých účastníků i přednášejícího. Naštěstí nebyla vůbec strohá a „suchá“, jak jsem se obával před svým příjezdem, a to i přes to, že účastníci obdrželi slušnou „nálož“ faktů právních a zákonných požadavků, jenž pro realizaci svých budoucích funkcí potřebují.

Množství faktů z vyhlášek pak více než vyvážila – pro mě – velmi zábavně a účinně pojatá týmová práce, při níž jsme museli plnit různé úkoly. Ať už se jednalo o předložené modelové situace, z kterých jsme museli vlastní dedukcí odvozovat požadované závěry a diskutovali na daná témata či jsme hráli hry, které si každý z účastníků pro účely tohoto kurzu připravil. Po celou dobu panovala příjemná a otevřená atmosféra.

Doufám, že i všichni ostatní zúčastnění se mnou budou souhlasit, když řeknu, že jsme si všichni odnesli z toho školení něco nového a užitečného pro naši práci ve volnočasových aktivitách. Myslím si, že jsme si užili mnoho legrace a poznali plno nových lidí, naladěných na stejnou vlnu.

A v neposlední řadě musím zmínit, že každý váží pravděpodobně minimálně o 3 kg více díky famózní stravě, která byla po celou dobu zajištěna. J

Rád bych touto cestou poděkoval jak Standovi za skvělé školení, tak Moly za její perfektní, ač předimenzovanou stravu a chtěl bych jim popřát, ať jim nadšení, které do své práce vkládají, vydrží ještě minimálně sto let.

                                                                           Jiří (Baťoch) Krasula, TOM 20607 Sihasapa

                                                                                                                                       


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu