Poutníci vřele doporučují návštěvu Imaginária

denisa
Asociace

Poslední listopadová schůzka byla speciální! Místo Grébovky, která už od začátku školního roku zaskakuje za naši klubovnu, jsme se sešli na Pavláku a odtamtud vyrazili metrem do Holešovické tržnice. Proč? No přece navštívit jedinečnou výstavu bratří Formanů, Imaginárium.

Divadlo bratří Formanů připravilo skvělou výstavu, kterou si užijí děti i dospěláci. Není to totiž statická podívaná, ale živá instalace, která okouzluje hravým i tajuplným divadelním a výtvarným světem.
Imagináriem nás nejprve provedl „pan krotitel“, abychom si ho následně naplno užili i sami. A my objevili různá překvapení, zákoutí, dobrodružná setkání a příběhy zakleté v divadelních dekoracích, loutkách, fotografiích, objektech, hračkách, vynálezech, „hejblatech“ a interaktivních předmětech. Někteří pro ostatní připravili představení s marionetami, někteří s maňásky, jiní natočili krátký animovaný film. Zahráli jsme si různé hry, vyřešili zapeklitou hádanku a prohlédli celou sbírku „hybohledů“, která je tedy úctyhodná. 

Moc jsme si tuhle speciální schůzku užili – ani se nám nechtělo domů. Imaginárium najdete v Hale č.17 v Pražské tržnici v Holešovicích do 29.12.2021.

Pěnkava, TOM Poutníci

Fotografie: 

Komentáře


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu