Natřená Kamenka

denisa
Asociace, Chalupy

Na začátku října proběhla na Kamence brigáda natírací. Vítkovské Šlápoty natíraly, co se dalo - lavičky, okna či verandu. A jestli počasí dovolí, natřou i podlahu v zahradním altánu.

Kamenka je tak zas o něco odolnější proti nepřiznivým vlivům počasí a tomíkům z TOM Šlápoty v čele s Pavelm Vaňáskem patří velké poděkování za péči o tuto základnu.

 

(ústř)

 

Fotografie: 

Komentáře

Tato chalupa vypadá nádherně. Pěkně provedená rekonstrukce, je vidět, že to dělal někdo, kdo už měl nějakou tu rekonstrukci za sebou. A jak vypadá obývací pokoj? Nezapomněli jste na krb a nebo kamna? Mám za to, že ten vývod na komín není jen tak nachystán. Mrkněte se třeba na: https://rocal.cz třeba si vyberete.

Moc pěkná chalupa, o kterou se majitelé náležitě starají, jen co je pravda. Já bych si ale dokázala představit, že si venku uděláte pergolu a budete fanoušky zimního grilování jako je to u nás doma. Manžel se do toho tak moc zabral, že dokonce štědrovečerní večeři by rád dělal venku na grilu. je to blázínek, musím mu hlavně z https://www.grilguru.cz/broil-king-grilovaci-zastera pořídit grilovací zástěru.

Moc pěkné, tam by se trávil volný čas jedna radost. S manželem jsme se rozhodli, že na dovolenou letos nepojedeme a místo toho koupíme dětem nějaké hračky. Ony už dlouho od nás nic nedostali, právě proto jsme si říkali, že se tentokrát uskromníme a radši uděláme hezké období těm malým broučkům. Koupíme něco na https://www.mimikov.cz/

Jako chaloupka je to hezká, o tom žádná, ale my s manželem jsme už zvyklí na určitý standard, se kterým nechceme hnout. A tak se chci zeptat. Podle fotek se to totiž nedá rozpoznat. Je tam někde pokoj, který je vybaven postelí 180x200? My máme doma jednu z https://www.luceda.cz/postele-rozmeru-180x200-cm/ a nechci přečkávat noc nikde jinde!


Přidat komentář

Plain text

  • Nejsou povoleny HTML značky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Prosíme odpovězte na otázku, jde o prevenci proti robotům a spamu